Måndag ❤️

 
En ny vecka har börjat. Nya problem ska man försöka hitta en lösning på och en hel del kommer man inte att få ordning på denna veckan heller. 
 
Jag har varit hos tandläkaren idag. Eller var det en tandhygienist jag var hos? Det var i alla fall en man som kollade mina tänder. Han var nöjd med mig. Jag hade inga hål och i största allmänhet så allt bra ut i min mun. Jag hade en lite tandborstskada på tandköttet vis en undre framtand. Jag borstar förmodligen lite för hårt där. Sen syns det tydligt att jag inte kommer åt ordentligt på vissa tänder som sitter väldigt långt bak i munnen. Där får jag kämpa med tandborsten lite bättre. Annars var allt faktikst bra och jag behöver inte göra ett nytt besök hos tanvården förrän det är dags för nästa "rutinundersökning". Det är väl typ om 2 år eller nåt.
 
 
Det någon halvtimme kvar innan jag får äta och dricka något. Jag ska jobba idag också. Veckan har man sparkat igång nu. Hoppas det blir en bra vecka. Känns skönt att man är bra i munnen i alla fall. När man besöker tandvården är et då en fördel att vara stor i käften?
Ha en trevlig dag!
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE