Måndag ❤️

 Hej!
 
Det har blivit en promenad idag också. Jag försöker att ta mig ut på en pw eller bara en promenad nästan varje dag. Röra sig på det ena eller andra sättet bör man ju göra och nu när jag tycker detta är så roligt att bara vara ute och gå då ska jag ju fortsätta att köra på med det. 
 
 
Annars har jag haft en ganska lugn dag. Jag har tex inte haft några telefonsamtal där jag hela tiden får höra att jag borde gör mer, trots att jag gör massor. Den senaste tiden har annars varit så, och det är väl lite fortfarande så. Jag gör vad jag ska göra och så som jag ser det så kan jag inte göra det på något annorlunda sätt, men jag får kritik och det känns som det inte spelar någon roll vad jag gör. Vissa är bara sk motvallskärringar och då spelar det ju ingen roll vad jag säger eller gör. Det är liksom bara så att oavsett vad jag tycker så tycker motvallskärringen tvärtom. Det gör mig lite irriterad, men samtidigt kan jag ju inte göra så mycket åt det. Folk har ju i princip rätt att tycka vad som helst precis när dom vill. Men det som irriterar mig är ju att detta handlar bara om att tycka tvärtom, och inget annat. Att vara en motvallskärring bara föra att man ska var det känns ju som ganska meningslöst.
 
Nu ska jag tagga iväg och jobba lite. En ny vecka har börjat och jag jobbar ganska mycket denna veckan. Jag har inte så långa dagar av arbete, men jag har många dagar av arbete denna veckan. 
 
 
 
 
Ha en trevlig dag!
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE