Kollade på tv men hade inte ljudet på.

 
 
 
 
Love this weather. Det kan man väl lugnt säga när solen skiner och man kan gå ute i kortbyxor utan att behöva frysa. Söndag känns ju lite som en dag då man borde vara ganska sunkig eftersom det har varit full ös hela helgen. Fast inte för mig för jag har ju mest tagit det lugnt. Jag har fått massor av saker gjorda idag och jag har hutr mycket energi som helst. På en söndag kan det ju annars ibland vara tvärtom. Man kan vara så jävla sunkig och sen blir man grinig också över att man inte har någon mjölk att dricka för att lindra den sk bakfyllan. Men så har det defentivt inte varit för mig. jag har bara tagit det lugnt hela helgen och desstom har jag massor med mjölk kvar i mitt kylskåp.
 
 
Jag kollade på mellon igår, fast jag lyssnade inte på musiken. Jag stängde av ljudet och kollade bara på tv:n. Jag vara bara intresserad alla länders scenshower. Typ kläderna och hur dom dansade mm. Låtarna intresserade mig inte det minsta. Jag tycker inte ens att zemlans låt är bra, men scenchowen är ju såklart cool. Ännu bättre blir den  när man stänger av ljudet.
 
 
Att jag stänger av ljudet betyder inte att jag inte gillar själva eurovision. Jag älskar den, bara jag slipper höra låtarna. När poängen skulle delas ut sen då hade jag ljudet på. Om någon i år skulle fråga mig om vad jag tyckte om låtarna i årets eurovision så vet jag ingenting om dem vilket är rätt skönt för då slipper jag vara så negativ och säga  att jag inte gillade några låtar. ´Jag har ju liksom inte hört mer än zemlans låt så någon annan åsikt om några andra låtar slipper jag ju då att ha. Däremot kan jag ju säga att jag gillade många länders scenshower. Vissa var riktigt grymma och jag Zemlan var bäst, även om jag inte gillar låten.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE