Bra arbetsveckor och mycket ledigt.

Skönt att man nu har tre lediga dagar på raken. Denna arbetsveckan har annars varit ganska lugn. Jag har jobbat och varit ledig typ varannan dag och det var ju en av dessa dagar där jag satt i möte en halv dag och jobbade en halv dag,. Paradoxalt nog så var den halva dagen av möte och busskörning den absolut tuffaste på hela denna veckan.  Att sitta på möte kan vara ganska jobbigt. Man gör ju inget utan man blir ju bara fullproppad med massor av info och långt ifrån allt bryr man sig om. Den dagen hade jag heller ingen rolig körning och eftersom jag inte är så förtjust i att sitta på möte, utbildningar och liknade så var denna dag (insdag) den tuffaste dagen på hgela denna veckan. Annars har jag haft en bra vecka med rolig körning och nu får jag ju avsluta denna vecka  med tre dagar ledigt.
 
Nästa vecka är också en bra arbetsvecka. Jag är ledig 4 dagar av 7. De dagar som jag jobbar så har jag bara sådan körning som jag gillar att köra. 
 
 
 
Just nu ägnar jag mig åt att fortsätta på sånt som jag redan igår gjorde. Jag skriver lite brev till alla möjliga personer och sk statliga verk. Jag har ju rätt att ha åsikter och ibland känner man att man måste få säga vad man tycker. Om man aldrig gör det så blir man väl ännu tokigare än vad man redan är. Än så länge har jag ite fått så mycket svar på de jag har skrivit och skickat iväg, men jag har tagit allt vidare på ett sånt sätt så jag är övertygad om att jag kommer att få svar på ett eller annat sätt. Vad jag sen gör då får jag se. Antingen nöjer jag mig med att jag har fått göra min röst hörd och att jag har fått en del svar på de frågor jag ställde. Eller så tar jag allt vidare och går "högre" upp, typ.
 
Idag är det ju 1 maj. Jag har inte varit ute och viftat med några röda fanor eller nåt, men jag har i alla fall varit ute på en promenad i det fina vädret. Nu håller jag på med tvätten och sen passar jag på att njuta av min ledighet. 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE