5 positiva punkter

De är mycket som fortfarande är väldigt rörigt och jag fattar inte hur jag orkar och ska orka med. Men på något sätt så gör jag det ändå. Det känns inte roligt detta någonstans, men jag gör hela tiden något för att försöka lösa allt på bästa sätt.
 
Jag försöker också tänka på allt som känns positivt, även om det är svårt att se något som är det just nu. Men funderar man lite så hittar man alltid något. 
 
5 positiva punkter:
 
1. När det gäller att dra in cash så går det ganska bra. Dessutom gör jag inför varje ny månad en budget. I den är jag väldigt noga med att ta med ett sparande. Jag vill alltid spara några tusenlappar på mina intjänade pengar. I börjabn av åren brände jag så jävla mycket cash och hade inte en tanke på att spara någonting. Nu har jag vänt på mitt tänk kring pengarna igen. Jag spenderar fortfarande pengar på allt möjligt såklart, men jag är samtidigt noga med jag ska ha ett sparande. 
 
2. Jag går mina promenader och powerwalks. Jag lägger inte av helt med att röra på mig. Jag kör på och även om det känns lite segt och ta sig ut och ta den där rundan så blir det av i alla fall. Flera gånger i veckan kör jag, och det känns bra. Jag var uppe och gick en promenad på Blåsut i morse tex.
 
 
3.  Just nu jobbar jag inte så mycket. Denna veckan är jag mycket ledig. Jag är ledig just nu odch nästa vecka är jag ledig 4 dagar av 7. Jag har bra körning. Vad jag kan se av de pass jag kör nästa vecka så har jag ingen sån där körning som jag hatar att köra. Allt jag kör nästa vecka är sånt jag vill köra ioch inget annat.
 
4. Om några veckor blir det mer renovering här hemma. Lite nytt igen. Det är ju något att se framemot. Det bästa är ju att jag får allt gratis! 
 
5. Jag tror att allt löser sig till det bästa. Det är något som jag måste tro på.  De är mycket nu som känns jobbigt och jag orkar inte riktigt med allt. En hel del gör mig jävligt förbannad. Jag kan naturligtvis känna mig ledsen och tom också. Men de finns saker som känns bra också. Det är ju också positivt.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE