Torsdag ❤️

Godmorgon!
Drömde om en nära döden upplevelse i natt. . Jag blev tvingad av min bästa vän att jag skulle gå ut på en gammal skranglig bro av trä som hände mellan två höga berg. En riktigt rutten bro och jag blir tvingad av min bästa vän som helt plötsligt har blivit en rutten människa. Lite läskigt känsla när jag vaknade. Jag pratade med denna person igår som jag drömde så hemskt om innan jag vaknade till idag. Jag tycker fortfarande om min vän för jag kan skilja på vad jag drömmer om natten och hur det egentligen ligger till i verkligheten. Men jag hatar att drömma mardrömmar och det är tur att man inte minns allt man drömmer om när man ligger och sover. Man kommer ju bara ihåg det som man drömde om precis innan man vaknar. Allt annat minns man aldrig. Tur är nog det.
 
Under denna förmiddag blev det en pw igen. Motivationen finns där och för att jag ska orka fortsätta så tror jag det är viktigt att jag går olika rundor varje gång jag kör. Under min förra period av mycket pw så gick jag mycket samma runda, typ varje dag. Det är ju såklart lätt att tröttna som fan då. Nu när jag har kommit igång med detta igen så vill jag att det håller i sig fram till hösten i alla fall. För att jag ska klara detta så måste jag hela tiden hitta olika sätt att hålla uppe motivationen. Variera rundorna är en sak som jag kan göra.
 
 
 
 
Nu är det mest slappa och sen ska jag ta tag i min enda kvarvarande arbetsdag för den här veckan. Skönt att få ta helg redan ikväll!! 
 
Ha en trevlig dag!
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE