Tisdag ❤️

 
 
 
Skönt att få vara ledig och dessutom veta att jag bara har en dag kvar av arbete på hela denna veckan.
 
Idag har jag såklart sovit ut. Slappat lite efter att man kom upp ur sängen. Jag hat tagit en promenad ute i solen och när jag sedan kom hem så lagde jag lite mat. Allt i lugn och ro liksom. 
 
 
 
 
 
Det har kommit in lite pengar. När jag fick se detta idag så fattade först ingenting.  Jag bryr mig ju inte så mycket längre om "cash" om de pengar som man spenderar i vanliga vardagen.  Jag är ju nöjd med hur jag har det och jag har det bra liksom. På något sätt räcker det. Men man kan ju ändå inte alltid låta bli att fundera när man får in extra pengar som man inte riktigt just då har räknat med.
 
Efter lite funderande så kom jag på att pengarna som jag fick in nu  är bara ännu ett resultat av de investeringar jag gjorde förra året. Jag får liksom lön för mödan nu. Allt kämpande med att fixa min privatekonomiska situataion är nu värd varenda minut som jag har kliat mig i huvudet för. 
 
Ikväll ska jag lira lite pingis och jag hoppas att jag spelar mycket bättre än förra gången. Det var ju så katastrofdåligt! Usch, det senaste passet vill jag inte en tänka på. Nu är det bara full fokus på nästa pass osm gäller. Det ska bara gå bättre och  jag sk göra allt jag kan för att det ska bli skitbra, och inte tvärtom.
 
Ha en bra dag!
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE