Småsaker som blir stora på något sätt.

Vaknade ju på fel sida i morse för hela morgonen sen kändes ju bara jobbiga. Jag var ju lite småsur på allt möjligt. 
 
Dagen fortsätter ju sen och visst blev det bättre, men jag har ändå fortsatt under eftermiddagen och kvällen att irritera mig över många olika småsaker. Dessa småsaker blir ju på något sätt stora eftersom dom är många och jag blir irriterad över varje enskild grej. Ganska jobbigt för mig själv på något sätt. 
 
Jag har haft en arbetsdag. Jag gick hem på min rast. Har jag lite längre rast så är det rätt skönt att komma hem. Tyvärr blev jag irriterad över att jag var tvungen att gå tillbaka till jobbet och köra 4 timmar till. Har man kommit hem och börjar slappa ner sig så är det inte lätt att komma igång igen liskom...  Lite mera gnäll och sen var ju kvällen av jobb inte problemfri heller. Vid ett tillfälle hade jag svårt med att få start på bussen. Samma buss fick jag sen inte upp värmen på. Inget av detta med bussen irriterad mig kanske inte så mycket ändå. Under en arbetsdag uppstår massor av problem typ varenda timme. Man kan liksom inte bry sig för mycket för då kan det lätt uppstå ännu mer bekymmer bara för att du som förare inte släpper problemet och jobbar vidare. 
 
Nu ska jag snart sova. Hoppas att morgondagen blir lite bättre. Vakna på rätt sida skulle vara en bra början på dagen i alla fall.
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE