Onsdag ❤️

 Skönt att ha en ledig dag till.
 
Hela onsdagen har mest gått åt till att slappa, tagga ner och bara ha det lika bra som jag hade igår kväll. Då satt jag ju här hemma och tog några glas skumpa och fick massage. Bara att fortsätta att ha det bra idag. 
 
Jag känner av gårdagens pingisträning. Den sitter i på något sätt som jag har svårt att förklara känslan av, men bra känns det i alla fall. Typ träningsvärk, fast ändå inte på något sätt.
 
När jag vaknade i morse så var jag ganska snabb med att ta mig ut på en "Powerwalk". Jag inbillar mig att det blir lite bättre fart på mig när jag tar mig ut på pw efter att jag har spelat pingis gansak kort tid innan. Jag rider liksom på vågen av de resultat som jag får ut av pingisträningen, och pga den så får jag ut max av min pw också. 
 
 
 
 
 
Tanken är väl nu att jag ska träna och röra på mig lite mer igen. Man kan ju börja och köra lite mer av allt och sen öka stegvis.  Nu är det ju vår och ofta fint väder så då kan jag förmodligen motivera mig mer till att köra mer pw än vad jag har gjort den senaste tiden. Pingisen fortsätter jag väl med ett tag till även om säsongen börjar lida mot sitt slut. Hur jag kör på med gym vet jag inte, men det blir väl att jag hänger mer där också hoppas jag. Finns motivationen så tror jag att jag kan köra på med vad som helst. 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE