Måndag ❤️

Vaknade i morse av att snickaren väckte mig. Jag hade ingen aning om att han tänkte dyka upp idag. På ett sätt var det ganska bra att jag inget visste för då slapp jag ju igår att bli grinig över att jag måste kliva upp tidigt på morgonen.
 
Snickaren hade några skivor kvar att sätta upp i mitt kök. Skivorna skulle sitta på sidan av skåpen. Att skivorna kommer upp förrän nu beror på att dom som jag först hade fått var fel sort.Jag skulle ha en annan yta liksom. Det tog några veckor att få fram nya och därför kom snickaren idag och satte upp detta. 
 
Det känns som jag har sagt detta många gånger förut, men nu är i alla fall köket klart. Jag har bara en enda faktura kvar att betala och den lär jag väl snart få nu när snickaren har blivit klar med det sista i köket. 
 
Jag har inget att klaga på. Var det något jag innan var lite orolig för så var det just att jag kanke inte skulle få tag i "bra" hantverkare som man kan lita på. Man har ju sett lite för många tv-program om fuskbyggen och sånt för att veta att mycket kan gå rakt åt helvete. Dessutom kan jag ju för lite själv om hur sånt här funkar så jag kan ju egentligen inte veta förrän efteråt om dom jag anlitar är bra eller helt värdelösa.  Men jag har verkligen ingenting att klaga på
 
 
Tanken är nu bara att jag ska tagga ner lite. Jag har den senaste tiden haft mer utgifter än vad jag har i inkomster. Det känner jag att jag vill vända på innan jag drar igång mer renovering här hemma. Jag drar helt enkelt imn lite mer pengar först och sen är jag ganska säker på att jag kommer att ta tag i resten av lägenheten som jag ju vill få ordning på. Inte bara köket vil man ju ha perfekt utan allt annat också. 
 
Annars mår jag bra. Jag jobbar på och jag har sökt lite ledigt längre fram. Jag vill ju bara tagga ner lite och inte jobba hela tiden. Den tenderar lite att bli så om jag inte söker lite ledigt ibland. Jag har inte många långa dagar på mitt arbetschema och det är jag såklart glad för. Men heltid känner jag är tufft nog och därför är det ju liksom lite skönare att ta någon dag ledigt lite här och där ibland. Allt handlar ju liksom inte om att man ska jobba och dra in pengar. Jag behöver ju inte jobba så mycket egentligen. Och min privatekonomi som den ser ut just nu är jag riktigt nöjd med. Pga det jag gjorde med ekonomin förra året så kan jag nu se hur jag får tillbaka på det. Jag har mer och mer pengar in för varje månad som går och jag behöver inte ens jobba mer för det. Jag har liksom jobbat färdigt med att dra in maximalt mycket cash. Nu har jag det bara bra liksom.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE