Inte bra men bättre

Hemma igen från pingisträningen. Kvällens pass var kanske inte bra, men bättre än det jag körde i torsdags.
Jag har en bättre känsla nu efter detta passet. Tre saker skulle jag ju tänka extra mycket på ikväll och det gjorde jag ju också.
 
 
1 Tänka pingis
2 Spela avspänt
3 Röra på fötterna
 
1. Jag hade huvudet med mig hela tiden. Jag tänkte mycket på var jag ska placera bollen och jag utnyttjade hela bordet när jag spelade. Det som annars händer ibland är att placerar bollen för mycket på ett och samma ställe. .Varaiationen är viktig att tänka på eftersom man ska göra sånt som blir överraskande för motståndaren. 
 
2. Jag var mer avspänd denna gången också. I vissa lägen spänner jag mig lite väl mycket, men under större delen av detta träningspasset så spelade jag avspänt och fint. 
 
3. Jag rörde extremt mycket på fötterna. Var det något som jag fan skulle göra ikväll så var det just att jag skulle hålla igång fötterna. Jag rörde mig mer än va jag brukar. Jag ville överdriva mitt fotarbete. Komma rätt till bollen för att jag sen ska ha större chans att få ut max av det slag jag väljer att göra. Slag som egentligen är ganska enkla kan bli svåra när man inte är igång och rör sig. Det var defentivft inget fel på mitt fotarbete ikväll. Riktigt snabb var jag. Det kändes riktigt bra!!!
 
 
 
Jag är nöjd med kvällens pass. Allt satt inte klockrent, men i det stora hela så funkade de mesta så jävla mycket bättre ikväll än i torsdags. Nu känner jag mig inte så jävla dålig längre. Jag kan om jag bara tänker, slappnar av och rör ordentligt på fötterna.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE