Hur är livet just nu?

Detta inlägget blev med lite för mycket gul text under bilden. Jag har ingen lust att rätta till detta för det tar för lång tid. Ni får leva med att det råka bli så. 
 
 
 
Skönt att solen tittar fram. Den har gjort så i flera dagar nu. Våren är typ här och man jag är bara nöjd över att man slipper snön. 
 
Allt är som vanligt. Jag jobbar på, men inte så överdrivet mycket. Jag har ju även tagit ledigt någon dag, lite här och där och det känns skönt att veta att jag någon vecka är ledig mer än vad jag jobbar. Om jag ändå jobbar så vet jag att jag får sova ut och jag har normala arbetsdagar. Så jag kan liksom inte klaga just nu.
 
 

 Jag betalade den sista fakturan på köket idag. Nu är allt klart och också betalt. Det blev en bra början på den enda och sista drömmen som jag har kvar att förverkliga. Få mitt hem precis så som jag vill ha det. Nu kan jag i alla fall släppa köket helt och hållet.  Det känns skönt också för att jag har klarat att betala köket, utan att "sabba" allt de som jag byggde upp med min privatekonomi förra året. Jag är precis där jag vill vara och jag behöver inte bry mig så mycket om stålar i min vardag. Sen är det ju så som det alltid kommer att vara: Ska jag göra någon större grej så får jag ju naturligtvis räkna och spara. Men till de vanliga vardagliga behöver jag liksom inte längre bry mig så mycket. Allt går av sig själv. Pengarna rullar åt alla håll och jag får bättre och stabilare ekonomi för varje månad som går.

 Allt känns inte så rörigt längre heller. Efter att hanverkarna var klara med mitt kök så hade jag ju en lite period där jag först tänkte att jag bara skulle blåsa på med mer renovering eller något helt annat. Jag funderade på allt möjligt. Jag tänkte så mycket så tillsut visste jag inte vad jag ville. Nu vet jag att det bästa jag kan göra är att "tagga" ner. När jag nu inte jobbar så jävla mycket och känner mig pigg, mår bra och allt annat så vill jag inte förstöra den känslan med att greja för mycket och sen kanske få panik över att inget blev som jag hade tänkt mig. Man går så lätt in i den där "väggen" då. Nej, ta det lugnt nu och sen kommer det en tid då man vill göra nya större grejer igen, och då kan jag göra detta utan att riskerar att ångra mig efteråt, eller få panik, eller inte orka med någonting överhuvudtaget.
 
Så tänker jag om livet just nu.
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE