Har fått några låtar på hjärnan samtidigt.

Jag har fått några låtar om sociala medier på hjärnan, samtidigt. Jag går och nynnar på Selfe, Groupie och några fler sådana där låtar. Jag kan börja tänka på en av låtarna och när jag känner för det så kan jag snabbt avbryta alla tankar på tex Selfie till Groupie. Typ: Let my take a groupie. Samtidigt funderar jag på om jag ska skaffa Snapshat, fast jag egentligen inte vill och sen kan jag bara utan anledning börja fundera på hur mycket skit jag får i min mail, samtidigt som jag nästan aldrig skickar några mail själv, och sen börjar jag ju självklart nynna på: skajagprovahotmail.com.
 
Jag kan ju också tillägga att när jag hör låten unfollow så tänker jag att på när jag har rensat mina sociala medier på sånt som jag inte vill följa och tvärtom typ... Om den låten med Yung Jake så tänker annars inte så mycket på vad den egentligen handlar om. Unfollow tänker jag liksom inte. Jag tänker mer på poledance. Jag får liksom känlan av att någon sopm håller på med att dansa runt en stång skulle tycka att denna låten passar ganska bra till denna övning.
 
Allt dessa låstar nynnar och funderar jag nu på samtidigt. och sen funderar man på amssor av annan skit i kölvattnet av dessa låtar. Om jag inte redan var snurrig i huvudet så har jag blivit det nu. Tänk er själva att inte kunna släppa tankar på selfie-låten som var inne 2013, men nu är det kanske mer groupie-låten som gäller. Fast när jag tänker groupie så tänker jag ju inte bara på att det är  en låt utan jag funderar på om det är groupies som gäller nu och inte selfies. Även om själva låten Selfie inte känns så het så finns nog glöden av den kvar i alla fall. Folk tar ju selfie typ varje dag liksom. Fast jag vet inte om groupies är mer inne nu? Fast när jag tänker groupies så tänker jag på sådana där fans som följer en artist eller ett band världen runt för att sedan efter varje framträdande ligga med dom. Undra vem jag skulle vilja vara groupie fan till? Fan, nu kommer jag att fundera på det också, och bli ännu snurrigare i bollen än vad jag tidigare var. Let my take a groupie när jag själv blir ett fan till någon som jag vill följa efter jorden runt. Jag kanske ska prova att maila först. But first: Let my take a selfie. Eller är det groupie, jag vet fan inte ...??? 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE