Faller in i känslan av att allt är bra.

 Under gårdagens arbetspass så gick jag hem en stund på min rast. Det kändes bra. Det kändes som att hela arbetsdagen gick mycket fortare på något sätt. Dessutom kommer man ifrån jobbet helt och hållet. När man har rast på jobbet, i fikarummet då har man ju liksom inte kommit ifrån jobbet, men är man hemma då blir man ju inte påmind om jobbet på samma sätt som man blir när man har rast i fikarummet. Skönt att jag bor så nära så att denna möjligheten finns. Det enda jag kan känna av när jag går hem på rasten som har med jobbet att göra det är att man kollar väldigt mycket på klockan för jag har lätt att grotta ner mig i något annat och då glömmer man ju lätt att man ska tillbaka till jobbet. Men det var en bra grej att gå hem. Jag fick gjort lite annat som jag slapp sitta med under natten eller nu under förmiddagen. Dagen på jobbet kändes som halvtid och det var bara skönt och slippa bry sig om arbete när man inte jobbade. 
 
 Idag har man en ny arbetsdag. Jag vet inte exakt hur den ser ut och jag vill inte veta det  heller. Jag vet när jag börjar och sen tar jag dagen lite som den kommer. Planerar man och tänker för mycket så blir det ju lätt att man planerar sönder allt. Det är ju inte ofta som något blir exakt så som man har tänkt sig så varför sitta och planera och försöka räkna ut hur något är eller kommer att bli. Känns mer avspänd och mer sunt att vara i nuet och ta saker och ting lite som dom kommer. Känns som jag är lite sån just nu. 
 
Jag har ju "taggad" ner lite.  Det som gäller nu är bara att jag ska må bra, sova ut ordentligt och inte hela tiden vara på väg mot något annat. Ibland känns det ju som att man knappt hinner avsluta en grej innan man sanbbt ger sig på nästa. Nu har jag tänkt på att bara vara i nuet och ta hand om mig. Jag äter betydligt bättre. Jag äter mer av fisk, frukt och grönt nu än vad jag någonsin har gjort tidigare.  I kombination med att jag sover ut ordenligt och inte grejar för mycket med mer än det nödvändigaste samt jobbar helt normala dagar  så har jag en känsla av att jag mår väldigt bra av just nu. Jag tar lite promenader och jag spelar lite pingis. Jag spelar också bra pingis nu vilket gör det extra kul. 
 
Jag kan säkert fortsätta i detta blogginlägget med saker som är mindre bra också, men jag väljer att bara falla in i en känsla av att allt är faktiskt är bra och att jag mår bra av att bara tagga ner lite och ta hand om mig själv.
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE