Söndag ❤️

Lediga söndagar gör alltid så snabbt. Nu har det redan blivit kvällen och jag fattar inte vad det är med tiden när det känns som den alltid går så fort, just på en ledig söndag. Helt plötsligt blir det vardag och för min del just nu så känns det som jag då får nya problem som jag ska försöka lösa. 
 
En söndag som denna har jag en känsla av att jag ofta ägnar åt att tänka mycket. Man funderar nog mest över veckan som varit och helgen som snart är över.
 
I dag har jag varit ute på en löprunda. Den kändes som vanligt typ. Jag försökte mig på det varv som är på över 10 km. 
 
 Det tog stopp vid 5 km.
 
Sen funderar man på om man ska fortsätta löpningen , men i dag valde jag att gå resten av biten istället. 
 
 
På väg hem så gick jag in i den där kiosken som någon har valt att öppna uppe på Blåsut. Det var väl ganska länge sedan som det gick att handla något där? Själva kiosken har ju stått där länge, men den har stått tom liksom. Jag minns annars när jag var liten att det fanns flera kiosker, och även mataffärer uppe på Blåsut. Men tiderna förändras (eller är det folk som förändras) och nu finns det inte mycket kvar av kiosker och affärer. Men kul att detta har öppnat igen i alla fall. 
 
Efter min runda i dag blev det  en dusch och lite mat ute. Jag har sovit några timmar och nu är det kvällen. 
Jag har en ganska jobbig känsla av de som kommer nästa vecka. Jag vet inte vad nästa vecka har att erbjuda mig,  men varför skulle det bli mindre tjat, snurr och surr på folk. Det har ju varit så mycket de senaste veckorna. Jag är nu väldigt trött på alla möjliga människors: Illvilja, småsinthet, feghet, storslagna attacker och rena lögner. Och herregud vad mycket vad mycket jag har fått stå ut med och sen få man  fördra, sortera bort och gå vidare för att man någonstans ska behöva slippa ta i ännu mer skit än vad man redan fått göra. Jag måste ju fungera, annars blir svårt att hålla fokus och göra sånt som jag tycker är viktigt och roligt i livet.
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE