För mycket skräp och för lite rörelse

Jag har jobbat i natt och var hemma halv fyra i morse. Lite skoningslöst schema när jag nu efter nattens jobbande snart ka ta mig till jobbet igen, och en lång dag av arbete är det också. 
 
Det blir lite tufft och jag slänger i mig för mycket sk skräpmat och rör mig för lite.
 
 
Det har jag nog "bara" blivit 7 km löpning, totalt på hela denna veckan. Jag brukar i alla fall bli närmare 2 mil samnlagt. Jag kanske hinner komma över milen i morgon. Det är ju en dag kvar på denna veckan och i morgon börjar jag jobba ganska sent på eftermiddagen. Logiskt sett borde jag då orka ta mig ut då.
 
 
 
Under denna helgen har jag också lite av den körningen som jag egentligen inte gillar att köra så mycket av. nattpassen går bra, men nu när jag ska fortsätta idag och imorgon så är det lite (vad jag tycker) tråkigare körning. Det positiva är att jag bara har detta i helgen och sen om man tittar framåt så har jag bara bra körning och arbetspass under de två veckor som jag kör nu innan jag får semster. Sen är det ju semester i fyra veckor och sen har jag bra arbetspass i minst en vecka efter semestern också. 
 
 
Om jag kan bita ihop lite denna helgen, under de timmarna som jag tycker är lite tråkigare så blir allt så himla mycket roligare på måndag nästa vecka. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE