Onsdag ❤️

 
 
 
Jag har snart arbete igen. Det käns lite som man bara är hemma och vänder i sängen. Jag kom ju hem i natt och klockan 12 börjar jag jobba igen, men sen blir man ledig en dag i alla fall. 
 
Nu under morgonen har jag suttit och skrivit lite på min sk självbiografi. Det går bra. Jag skriver om allt möjligt och jag blandar rätt mycket. Jag kommer ju på lite olika historier ur mitt liv när jag sitter här och skriver. Det kan vara någon händelse som bara ligger något år tillbaka i tiden. Man skriver om den och sen kommer man på något som är från den tiden då man var bebis och då skriver jag det. Typ: Att jag räckte ut tungan, haha..
 
 
 Jag blandar olika historier och håller på så sätt igång kreativiten i skrivandet. Det blir liksom inte så mycket sitta "fläskröv" och inte göra någonting.  Jag skriver inte om mitt liv i någon speciell ordning. Just nu är det bara viktigt att jag skriver och skapar något. Jag kan blanda som jag vill och skriva vad jag kommer på för stunden. På så sätt har jag alltid något att skriva om när jag sitter här. Det gäller bara att släppa loss skrivandet och inte köra fast vid för mycket i detaljer om hur jag ska skriva och vad jag ska göra med detta material när det blir färdigt. Det löser sig liksom. Just nu är det bara skrivandet som gäller och just nu har jag ett rätt bra "flow" på detta. Kul att jag känner att det funkar nu!
 
 
 





Anton
06 June, kl. 22:39 | Blogg;

Kommer man kunna läsa din självbiografi sen?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE