Mer renovering till hösten?

Jag har varit och pratat lite med hanverkare igen. Som det känns nu så blir det förmodligen mer renovering till hösten. Det beror naturligtvis på vad det kommer att kosta och så, men som det nu känns efter att jag har börjat prata lite med hantverkare igen så tror jag att det blir renovering av rummen och hallen här hemma.
 
Detta som ett tag kändes för stort för mig är kanske inte det i alla fall. I vintras gjorde jag köket. För någon vecka sedan fick jag en ny säkerhetsdörr. Dessutom har folk varit här och dragit in nya kablar för det nya bredbandet som jag kommer att kunna använda till hösten. 
 
 
 
 
Att jag  väntar till hösten beror ju så klart på att det är semstertider nu. Jag behöver ju tex en  målare men den yrkesgruppen har ju fullt upp med alla utomhusjobb som nu ska göras. Jag får ju inte tag på någon som kan börja just nu liksom.  Jag vill ju samköra detta med målare och elektriker så att det flyter på utan att dom springer i vägen för varandra, eller att den ena hantverkaren gör något som den andra sen måste förstöra för att kunna göra sitt jobb. 
 
Så, om jag känner att allt kommer att funka så blir det nog mer renovering här hemma till hösten. Drömmen om att få det där hemmet som jag alltid har velat ha lever i allra högsta grad vidare. Det som blir kvar att göra sedan för att jag ska bli 100% nöjd är att inreda hemmet på ett sätt som känns perfekt. Man måste ju trivas i sitt hem liksom. Sen om det nu blir klart så långt så har jag ju ändå hela badrummet kvar. Men under hösten så kommer förhoppningsvis inte min dröm mera att handla om hela min lägenhet. Då handlar den bara om hur jag ska fixa ett nytt badrum. Och det borde jag väl kunna lösa inom en ganska snar framtid?
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE