Det kliar i fingrarna

Jag är ganska säker på nu att det bli mer renovering av min lägenhet till hösten. Ingenting är klart än, men det ligger liksom i luften.  
 
Jag skulle vilja fixa allt redan nu!  Nu direkt, redan nu och helst ska det vara klart ikväll. Men det går naturligtvis inte. Jag har pratat med folk som kan tänka sig att hjälpa mig, men ingen har ju tid förrän till hösten. 
 
 Jag funderar mycket på just nu hur jag ska inreda mitt när själva renoveringen är klar. När målaren och elekrikern har tagit över då ska jag ju inreda mitt hem så det blir så jävla perfekt som jag vill ha det. Jag kan inte riktigt hålla mig så jag har redan nu köpt lite nya grejer. Jag har beställt gardiner som jag ska hänga upp i vardagsrummet och i sovrummet. Jag har även beställt lite sk konst som jag tror att jag kommer att bli jättenöjd med. Jag har såklart redan köpt en ram till konsterket redan nu
 
 
Jag köpte lite annat också och man kommer på nackdelen med att inte äga en bil. DET BLIR SÅ JÄVLA MYCKET ATT BÄRA PÅ GENOM HELA STAN NÄR MAN SHOPPAR!
 
 
 
 
Jag kanske är lite för tidigt ute och handlar inredningsprylar. Jag måste ju få renoverat först liskom. Men det kliar så mycket i fingrarna nu och hittar jag sånt som jag vill ha i mitt drömmhem så slår jag till. Jag har tänkt så länge på vad jag vill göra med mitt hem och nu får fan tänkandet vara över när det gäller detta med att fixa drömmen om att få ett hem som man verkligen vill ha det. Hemma ska jag leva, slappa och bo, och då ska mitt hem fan vara perfekt! Det blir perfekt när jag får det som jag vill ha det och då känner jag nu att jag göra något. Jag har inget tålamod kvar nu. Nu är det bara shoppa loss.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE