Det gör ont och man är trött.

Träningsvärk i benen har man. Jag går runt och haltar. Man får hålla sig i räcken och så. Jag förstår hur dom som har svårt för att gå känner sig. Äldre människor med rullator och så. Det känns som jag själv skulle behöva något hjälpmedel för att jag lättare ska kunna ta mig fram.  Jag hoppas inte jag känner så här som jag gör nu efter varje löppass som jag förhoppningsvis kommer köra på med framöver  Den värsta träningsvärken lär väl försvinna när jag liksom vänjer mig mer vid löpningen. Det var ju så med pingisen också när jag började träna i höstas.. Den träningvärken är svår att beskriva. Man tror typ att man är skadad, men man har bara träningsvärk. Men när man väl har kört några pass så försvinner liksom den värsta värken. Jag hoppas att det är så nu också. Annars lär jag inte palla att köra på med löpningen om jag ska känna mig som jag gör nu efter varje pass. 
 
Jag var trött i går. Jag slockna verkligen direkt när jag hade krypit ner under täcket. Det ganska tufft och jobba i går också. Passet i sig var väl ganska lugnt, men det var stundtals mycket folk och det berodde naturligtvis på festivalan Aqua Blå som är i Vänersborg nu. Mer övertid en vanligt fick jag också göra, mitt i natten. I kombination med löppass och jobb så var man trött när man kom hem klockan 04.00 i morse. 
 
I går funderade jag också allvarligt på att anmäla mig till nästa års upplaga av Göteborgsvarvet. Men jag är tveksam till det. Jag känner bara inte att jag vill det och då ska man nog inte göra det. Det annars många som har peppat mig till att jag ska anmäla mig. 
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE