Surr och snurr.

 
Vad skönt det kändes att gå hem i natten och veta att nu har man en ledig helg framför sig. Jag har inget planerat och jag känner nu att jag inte vill bry mig om någonting.
 
 
I går kände jag på mig att denna fredag skulle bli minst lika tuff som torsdagen va. Och jag hade tyvärr rätt. Jag har haft en jäkligt tuff dag i dag också. 
 
I går kom jag liksom på vilken tuff vecka jag har haft. Inte bara denna veckan utan allt började egentligen förra fredagen. Men jag har inte tänkt på de förrän igår. 
 
Det är bara mycket liksom. Jag får ta en del skit nu också. På något sätt känns det som att vad jag än gör så är det alltid minst en person som säger till mig att jag borde gör annorlunda. Och gör jag ingenting, så kan man ge sig fan på att någon tycker att det är fel också. Detta gäller flera olika saker och personer, oberoenda av varandra.
 
Vissa verkar tycka att jag måste typ kunna dela mig själv i tre deler. Ha åtta armar och vara alla till lags. Fixa saker på noll sekunder eller helst innan jag ens vet vad det gäller. Jag säger själv ibland att: Jag ska se vad jag kan göra och om det finns tid, men med det sagt så verkar vissa tro att jag har tid och kan fixa det. Och så är det kanske inte alltid. 
 
Nu får jag en mer ledig helg i alla fall. Jag har inga planer direkt. Jag behöver inte bry mig om någonting. Hoppas att jag tar mig ut och löper lite. Kanske går det att springa av sig allt snurr och surr som man känner i huvudet. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE