Annars då?

 
Det blir lite kyligt och gå hem på kvällen när man har slutat jobbet. Jag går ju i kortbyxor hela dagarna nu, och det blir så även på kvällarna. Jag kanske borde tänka på det och ta med mig ett par långbyxor  som jag bara kan dra över kortbyxorna när jag går hem från jobbet på kvällarna? För det är lite för kallt på kvällarna fortfarande. 
 
Annars då? 
 
Förra veckan så hade jag ju några dagar där jag var ganska effektiv. Det var någon dag där som jag minns att jag fick gjort så extremt mycket på bara några timmar.
 
Nu i början av denna veckan så känns det som att det har varit precis tvärtom. Igår fick jag inte gjort nånting. Det var bara sjukhusbesök där den mesta tiden gick åt till att vänta i väntrum eller transportera sig till och från Näl. Själva undersökningarna gick ju fort som fan. När jag kom hem sen efter att ha fått reda på att det inte fanns något att oroa sig för så var jag så trött så då orkade jag helt enkelt inte ta tag i nåt. 
 
Idag har i princip bara jobbat. Annars har jag nästan inte gjort någonting. Jag är för trött och slö just nu. De har varit så mycket dom senaste veckorna som har tagit både kraft och energi. Mitt "batteri" är inte slut, men det behöver väl laddas upp. Jag försöker undvika dom personerna som ger mig för mycket negativ energi. Vissa har ju bestämt sig att från början såga mig. Det spelar liksom ingen roll vad jag gör eller har gjort. Och om det inte spelar någon roll, då är det väl bättre att försöka undvika dessa personer helt?
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE