2015 06 09 - 1, 2, 3, 4 och 5

Jag har fått mycket gjort i dag. Kan det vara så att löpningen som jag nu har börjat med gör att man lättre orkar ta tag i mer grejer liksom. I dag har jag i alla fall vara ruskigt effektiv och jag har tagit tag i grejer som jag har funderat på i månader på när jag egentligen ska orka bry mig. 
 
1. Jag började ju dagen med löpning så klart. Inget var väl bra med löppasset om man tänker på tiden, tempo per km eller hur långt jag orkade springa innan jag började gå för att sedan börja springa igen. Men jag bryr mig inte om något annat just nu än att jag bara tar mig ut och springer. Några km måste det alltid bli och då blir det bra träning oavsett. När jag gör det så är jag nöjd. jag får inte nu i början sätta några prestationskrav på mig själv. Det kommer bara att knäcka mig. Jag vill verkligen inte sluta nu när jag faktiskt klarar att ta mig ut och springa. 
 
2. I dag har jag också skapat nya historier om mitt liv, mitt enda liv. Jag skkrev lite om andra bloggare och en annan kändis inom andra branscher som jag har råkat passera. Det är inga märkvärdiga historier så, men på min "lista" över spännade saker som jag har fått vara med om i livet så kan det ju vara stort för mig personligen. Kul att jag lyckades skriva lite om roliga händelser i dag och inte bara fokuserade på sånt som kan upplevas som ganska sorgligt eller rent av orättvist. Jag har kommit på i dag när jag har suttit här och skrivit att vissa har man stött på genom åren som har använt rättvisan som ett medel för att skapa orättvisa. Fel på systemet eller är det rätt, fast det blir fel? Hoppas dessa människor inte sover så gott om natten. Det gör jag i alla fall och det känns skönt. 
 
3. Tvättat har jag också gjort i dag. Skönt att man nu framförallt har fått tvättat rent alla svettiga träningkläder.
I morgon blir det svettigt igen, fast det är ju bara bra. Då slutar jag ju inte med löpningen i morgon i alla fall.
 
4. Samtidigt som jag röjde runt i tvättstugan så röjde jag även i källarförrådet. Jäklar vad skit jag hade där som jag nu har fått kastat!  Nu har jag gjort plats och  under några år så kan jag lägga mer  skit i mitt källlarförråd som jag sen kanske kastar när det blir lite för mycket av allt som man förmodligen aldrig behöver, men som man ändå tycker att man ska spara.  Det var skönt att få röja bort allt i dag i alla fall. 
 
5. Jag har flyttat möbler igen här hemma. Tydligen kommer det några el eller telefongubbar hit och ska dra mera kablar någon dag denna veckan. För två veckor sen var dom ju inne och drog någon kabel från hallen och ända in till min TV i vardagsrummet. Jag var tvungen även då att flytta ut möbler från väggen för kabeln skulle gå bakom möblerna liksom.. I går fick jag typ samma lapp igen. Flytta möbler, ut från väggen och bla bla bla.  Bara att börja flytta igen och det har jag gjort i dag. Hoppas nu bara inte att gubbarna som ska dra fram det nya bredbandet på onsdag, torsdag eller fredag ringer på dörren och är pigga som fan klockan 07:00 på morgonen. Det skulle kännas öhhh om jag inte får sova lite, och det kan bli så ju. Öhhh...
 
-6-. Jag har gjort mer i dag,  men det får räcka med 5 punker och sen lägger jag bara till att skatteåterbäringen kom i dag. Detta var en bra dag!
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE