Torsdag ❤️

 
 
 
 
Denna dagen började bra! Jag gjorde somamrens snabbaste löppass. Det kändes inte så himla bra egentligen, men snabbt gick det tydligen ändå. Jag höll ungefär samma tempo under hela rundan och jag sprang hela tiden. 
 
Idag blir det mycket skriva på min sk självbiografi. Vill få upp farten lite på denna grejen. I veckan har jag nästan inte skrivoit något alls. Det är inte så lätt heller, men jag har massor av berättelser som jag har gått runt och tänkt på länge. Det borde inte vara så svårt att skriva ner dom. 
 
Idag ska jag också få hem ett paket. Det kommer att innehålla massor av nya pingisgrejer. Nya gummiplattor, kläder och andra prylar som man behöver ha när man är pingislirare. Säsongsstarten närmar sig och jag vill ju ha lite fräscha grejer när det blir dags att ställa sig vid bordet igen. Jag tror i alla fall att jag kommer att köra på en säsong till. Jag vet ite så mycket om vad min klubb har för planer, men själv vill jag i alla fall träna på så mycket som jag har möjlighet att göra. Löpningen lär jag ju inte hålla på med när hösten kommer och då är det ju bra att om jag är igång med något annat. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE