Tankar kring min löpning.

 Jag har taggat ner löpningen lite. Det har blivit så. Sist jag löpte slog jag ju mitt personliga rekord och efter det så har jag inte hittat något som motiverar mig till att ta mig ut på en runda. Till och från har det ju varit sånt jävla skitväder också så man har väl inte haft någon lust pga av det. Fast hade jag inte tagit rekordet förra veckan så nog tagit mig ut i regn och rusk. Jakten på rekkordet var ju det som gällde liksom. 
 
Sen är det också så att jag trodde att löpningen skulle kännas bättre än vad den har gjort. Jag har kört mina 3-6 km, 4-5 gånger i veckan. Jag trodde det skulle kännas grymt bra, men jag har mest fått ont i benen. Det som känns bra med löpningen är ändå att jag tar tag i mer saker som jag tror att jag inte hade tagit tag i lika snabbt om jag inte hade tränat. De blir lite mer "sprätt" och fart på mig, vilket är bra. Men jag hade hoppats på att det skulle kännas ännu bättre än vad min träning i normala fall gör. Är man helt ledig och har semester så är ju det till fördel när man vill träna mycket. Man känner sig ju inte så trött och seg pga av jobb liksom och då borde man ju logikst sett orka, men den där orken extraoch  känslan av att man är i bra form har jag tyvärr inte känt. Det har mest varit jobbigt och jag har mest fått kämpa med det. Jag har ca 2 veckor kvar av min semester och några fler löppass ska jag se till att det blir. Men löpningen kommer nog inte att kännas mycket bättre dom kommande två veckorna. Jag kommer att få ont i mina ben och jag kommar att få kämpa med att ens orka ta mig ut på en runda. Det är ju i alla fall skönt att det känns bra efter man har genofört en runda. Och det är ju bra att jag rör på mig. 
 
 
 

Anonym
07 July, kl. 20:10 | Blogg;

Vikten av rätt skor är oerhört viktig när det gäller löpning, speciellt när man är ganska ny på det där med löpning. Löpning gör ont i början men blir lättare ju mer man springer. Men jag rekomenderar att gå in till närmsta sportbutik och får ett par skor utpassade efter dig och din löpstil. Löpning är bland det bästa som finns.
Ha det gott.

Mr GgGgg
07 July, kl. 00:53 | Blogg;

Kan inte göra annat än att hålla med föregående talare. Ge inte upp nu Danne! Tänk vad stolt Mouna hade blivit!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE