Söndag ❤️

 Jag kände mig ganska nöjd när jag vaknade i morse. Jag var inte sunkig och kände mig inte så där tom som jag ibland kan göra. Tvärtom! Jag var full av energi och jag ville verkligen komma upp ur sängen i dag så jag kunde ta tag i denna söndagen. Skönt att man vaknar och känner sig pigg fräsch och utvilad.
 
Under morgonen har till och med vardagligt "trökgöra" känts meningsfull och roligt att greja med. Det kanske beror på att det är en söndag och ingen vardag. Att jag mår bra och inte känner mig sunkig beror förmodligen på att jag kröp ner  i min säng vid midnatt istället för att gå ut och hänga någonstans hela natten. Jag tänkte tanken, men jag valde att gå och lägga mig istället. I dag känns det naturligtvis som ett rätt beslut. Jag känner mig pigg, fräsch och är full av energi. 
 
 
Tanken  var annars att jag i går skulle ha gått ut, men inte för att supa. Bara gå ut och hänga liksom. Fast för mig är det så att även om jag inte dricker en droppe alkohol under en hel natt, men är vaken, så blir jag jävligt sunkig dagen efter. Oavsett vad jag gör så blir jag sunkig några timmar senare om jag inte har sovit under natten. Det spelar ingen roll om jag jobbar, sitter här hemma i massagestolen och kollar film eller bara sitter och bloggar. Jag blir lika sunkig och en natt utan sömn känns alltid morgonen efter som en bakfylla även om jag inte har gjort något av det som gör  verkligen kan göra att man mår illa och får värsta bakfyllan.
 
Om jag sa vara helt ärligt så tycker jag bättre om att greja en hel dag och kanske framåt kvällen sitta här hemma och kolla en bra film för att sen gå och lägga mig typ före klockan tolv på natten. Jag tycker det är rätt skönt. Jag tror att jag gillar det bättre än att vara ute och vaken en hel natt eftersom jag vet att jag blir så jävla sunkig dagen efter om jag inte får sova. Jag känner till känslan av sunkighet lite för bra och den känslan vill jag inte uppleva för många gånger. Ibland är det värt det, men inte jämt och när jag tänker den tanken på hur jag kommer att må dagen efter om jag väljer att gå ut så känns det väldigt skönt att krypa ner i sängen runt midnatt och sen veta att om 8 timmar så kommer jag att må så jävla bra istället för så jävla sunkigt. 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE