Semeterlunken går vidare

Jag var ute tidiagre idag för jag hade några ärenden. Jag var ute på stan i max 30 minuter, men under den tiden kom det säkert fram 10 personer som sa att dom läser min blogg och tycker att den är bra. Först var det ca 7 tjejer i grupp och sen kort därefter stötte jag på tre tjejer till. Vad ska man säga. Kul att det fortfarande finns folk som följer min blogg och gillar den dessutom.
 
 
 Semeterlunken rullar på. Det har varit fint väder idag. Svensk sommar när den är som bäst tycker jag. Inte så jävla varmt utan ganska lagom. Fast skulle det bli jävligt varmt så kommer jag ite klaga. jag gnäller ju på så mycket annat väder och jag vill ofta byta ut det där andra vädret till sommarvärme. Om jag då får det så ska jag fan inte gnälla. Det passar inte min stil i alla fall att gör det då.
 
Det är skönt att ha semster. jag tvättade lite arbetskäder idag, men jobbet känns väldigt långt borta ändå, och det är ju så det ska vara när man har semester. Jag kan ibland bry mig om jobb, trots att jag är ledig, men inte på semestern, nej. 
 
Det blev ingen löprunda idag. Det kändes mer rätt att tagga ner lite. Idag var det en bra dag att göra det på för jag hade en hel del att göra. Det som var kul med denna dagen var att jag träffade lite trogna bloggfans. Kul att dom gillar min Danneblogg!
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE