Ingen annan kommer att göra det åt mig

Ingen annan kommer att göra det åt dig. Idag tog jag tag i i mycket. Det känns skönt, fast jag känner samtidigt att vad jag än gör så tar det så lång tid innan jag blir färdig. Sen inser jag att allt måste få ta den tid det tar och vissa saker tar längre tid och de beror ibland  på en mängd omständigheter som jag inte kommer att kunna göra något åt. Bra är ju i alla fall att jag hela tiden tar tag i saker. För jag får inget gratis. Jag måste anstränga mig för att få något och som sagt. gör inte jag det så kommer ingen annan att göra det åt mig.

 
 
 
 
 

Idag läste jag igenom mycket av de jag har skrivit på min självbiografi. Det gjorde att jag kom på mer att skriva om. Genom att läsa igenom allt och kola vad jag faktsikt hade fått gjort så kommer jag nog att kunna skriva ett tag till utan att jag kör fast med detta. Det är annars det som har varit problemet ett tag. Jag vet vad jag ska skriva, men det har varit så svårt att veta hur jag ska skriva. genom att läsa lite av de jag redan har skrivit så blev det helt enkelt lättare att bara fortsätta. Nu har jag kommit loss igen och jag vill speeda på med detta. även om detta kommer att ta lång tid innan jag ens kan säga att jag snart är färdig så blir jag ju färdig någon dag. Bara jag skriver så blir det ju klart. Det är jag som måste skriva för ingen kommer nog att göra det åt mig. Det finns ju ingen som kan göra det åt mig just nu. De finns ju så mycket i de jag har skrivit som jag aldrig tidigare har berättat. Det tar långt tid, men jag kommer att bli färdig en dag. Ska jag bli färdig så måste jag ta tag i detta själv och det gör jag.

Nu ska jag läsa några mejl som jag har fått och sen ska jag sova. Imorgon får det bli nya tag med löpningen igen. Hoppas det är lika fint väder då som det har varit idag.

 

 

 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE