Funderingar om rökning.

Jag röker inte och har i princip aldrig gjort det. Jag har heller aldrig känt att jag måste pga att andra gör det. Jag skiter liksom i grupptrycket och tjatet om varför jag inte röker. Jag har aldrig brytt mig om det liksom.
Att röka är ju dyrt som fan, det är inte coolt och vad är meningen med att börja med att dra in rök i lungorna. Jag förstår mer än väl dom som röker och inte kan sluta pga ett beroende. Själv var jag ett tag beroende av läsken Coca Cola. I alla fall ville jag ha minst en om dagen annars kändes det som något fattades. Jag kom ur det där med drickandet av för mycket Coca Cola, men det var fan inte lätt och jag gissar att det kan kännas likdant eller ännu värre för någon som röker. 
 
Smygrökt har jag testat jag gjort. Jag vet inte hur gammal jag var, en jag och några kompisar fixade något paket och ställde oss bakom något plank så vi inte skulle riskera att bli konfronterade av någon som vi kände eller som kände våra föräldrar. Jag provade vid några tillfällen efter min första gång också. Jag vet egentligen inte varför, men man var väl i någon ålder där man var nyfiken på det mesta och då provar man att röka. Men jag insåg ganska snabbt att rökning inte var något för mig. 
 
LET'S TALK ABOUT RÖKNING!  FAST SJÄLV VILL INTE SNACKA SÅ MYCKET. JAG LÅTER NÅGON ANNAN GÖRA DET ISTÄLLET. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE