Får se hur mycket jag får gjort.

 Rätt skönt att komma hem i går och veta at att man inte behöver jobba på en månad. Jag har att göra ändå. Hela denna morronen har jag grejat mad vardagliga saker. Nu har man ju tid och kan få gjort hur mycket som helst och då blir det ju lite roligare att fixa och greja med allt möjligt. man vet att man hinner med. Blir det sen för tufft så kan jag ju bara gå och lägga mig och jag behöver inte bry mig om att kolla när det är dags att jag har någon buss som jag ska köra, för jag har ju semester.
 
Jag har mycket som jag vill göra under denna semestern. Får se hur mycket jag får gjort. Det är ju lätt att slöa till för att man har för mycket ledig tid, men det ska man ju inte klaga på. Jag hoppas i alla fall att jag skriver mycket på min sk självbiografi så jag känner att det finns någon mening med den grejen. En hel del löpning får det fan bli också. Det är ju exra skönt att träna när man inte har något jobb som man kan känna sig sliten av. 
 
Nu är det semester! Jag har egentligen inga planer, men jag planerar ändå att göra mycket. Får se hur mycket jag får gjort.
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE