Att ha semester är ju lyx i alla fall.

 Det känns inte stabilt och de finns inte mycket som flyter på liksom. Jag grejar mycket, men allt jag gör tar så förbannat lång tid. När jag gör något som tar flera timmar så funderar jag på om det inte borde gå att göra det på en kvart. Fast så är det ju naturligtvis inte. 
 
Jag skriver en del på min självbiografi. Idag skrev jag bla om min jakt tillsammans med Tomas von Brömmsen. Min självbiografi tar väldigt lång tid. Jag skriver, läser, ändrar, skriver mer, gör research och fortsätter skriva. Sen när man typ har skrivit några sidor så läser jag allt, från början. Jag ändrar igen och funderar vidare på nya berättelser. 10 rader kan verkligen ta 10 timmar göra helt klart. Men jag vill göra detta riktigt. Alltså väldigt ordentligt. Inte slarva med nånting. Detta ska bli sjukt bra och då måste man lägga ner mycket tid.
 
Snart kommer lönen in. Det känns helt ok att man bara har kört buss drygt en vecka denna månaden och nu får man betalt som om man har jobbat i 4 veckor. Att ha semster är verkligen lyx. Jag pratade med en egenföretagare i veckan. Han sa att han inte hade haft någon riktigt semester under de senste 8 åren. Det gick liksom inte att bara släppa allt och dra iväg, även om pengar finns. 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE