Allt är som jag har tänkt mig att de skulle bli.

 
Det blir nog ingen löprunda idag. I alla fall inte nu på morgonen. Kanske får man lite abstinens på det ikväll, men då blir det ett pass idag och inte två som jag har kört de två senaste dagarna. Det kännns ändå bra att ha kört totalt över en mil på  två dagar och det blir spännade att se hur långt jag kommer at springa innan denna veckan är slut. 
 
I morse trodde jag att jag hade tvätt-tid. Jag gick ner till tvättstugan, men där fick jag såklart se att jag har satt upp mig på en tid senare idag. Ibland hatar jag att bo i lägenhet. De mesta är bra och jag trivs här, menn jag hatar att jag inte kan tvätta när jag vill. Boka tid, komma ihåg tiden och tar man fel på tiden då får man vänta på att tiden ska gå. ÖHHH..
 
Jag har sen jag fick semester skrivit en hel del på min sk självbiografi, men just nu när jag sitter här så känner jag att jag har kört fast lite. Jag vet inte hur jag ska komma vidare. De senaste dagarna har jag skrivit mycket om hur mitt liv såg ut och vilka vuxna jag hade omkring mig när jag var riktigt liten. När jag var (0-7 år) mini Danne. Jag har valt att hålla mig där i min berättelse just nu. Men för att jag ska komma vidare så får jag nog stanna upp lite, läsa vad jag redan har skrivit och sen kommer jag säkert på mer grejer att skriva om. Fortsätter jag nu att skriva utan att stanna upp och reflektera så finns det ju risk att jag skriver om vissa berättelser en gång till.
 
Jag försöker vara ganska koncentrerad när jag sitter här skriver om mitt liv. Det lätt att man rör för mycket om allt möjligt. Jag fattar ju hela tiden vad jag själv skriver, men jag vill skriva så att andra fattar också. Denna grej är svår och det visste jag från första början, så egentligen är allt just nu precis så som jag hade tänkt mig att de skulle bli. 
 
 
 

Anonym
07 July, kl. 20:28 | Blogg;

Gött att du tänker dig för när du skriver på din självbiografi, Danne. Så att du inte bara skriver hej vilt utan att tänka efter tillräckligt noga. Också bra att du tar tid på dig så att det blir riktigt bra. Det ska bli mycket intressant att läsa!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE