Visar god moral och kämpar.

 Skönt att man har tränat lite ikväll. Det behövs ju. Jag har spelat lite pingis. Jag körde pw både till och från träning och sen kämpade jag mig igenom ett pingispass. 
 
Jag fick mest kämpa ikväll. Jag hade svårt att hitta timingen och jag rörde mig ganska dåligt. Spelet stämmer liskom inte. 
 
Men jag kämper och gör så gott jag kan. Jag vill alltid göra mitt bästa, hur dålig jag än känner mig. Det gäller att visa god moral och verkligen göra så gott man kan. Man förstör ju annars för sin träningskompis om man tex är grinig och skiter i det. 
 
När träningen sen är slut så kan jag ändå vara nöjd med passet för jag kan säga att det positiva ikväll var i alla fall att jag gjorde så gott jag kunde. 
 
 
 
Det är ju trots allt bra träning för mig. Kör jag pw, pingis och pw då är det ju ingen dålig träningskväll. För min hälsa är det ju positivt, oavsett om jag spelar dåligt eller bra i pingishallen. Kroppen får ju sig en genomkörare i alla fall. Så jag tänker vara nöjd med detta ikväll trots att jag inte spelade så bra.
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE