Tak väggar och golv

Man har långa dagar nu.  Jag går ju upp så tidigt och jag går lägger mig sent. Igår knackade golvläggaren på dörren, prick klockan 07:00. Jag hade hoppats på 08:00 i alla fall, men nej då. Han grejade i några timmar. Flytspackla och säkert en massa annat också. Jag vet inte så noga. Han förberedde i alla fall för den plast matta som han skulle lägga in åt miog idag. 
 
Igår såg det ut så här på golvet. 
 
 
 
Idag skulle både målaren och golvläggaren komma. Målaren skulle måla klart tak och väggar. Han målade ett lager under förmiddagen och ett lager på eftermiddagen.  När köket sen är så gott som färdigt (nästa vecka) då kommer han hit igen och tapetserar. Taket och de väggar han skulle måla är han nu helt färdig med. 
 
 
 
Golvläggaren kom idag vid lunch körde några timmar igen. Han är nu helt klart och jag har min plastmatta på golvet. Jag känner att jag valde rätt färg och så. Jag är nöjd liksom och det kommer att se riktigt bra ut när renoveringen av köket är klart. 
 
Alla hanverkare som  är här hos mig gör ett jättebra jobb. Det kan jag inte nog understryka. Jag behöver inte bry mig om någonting. Allt går av sig själv och om ca en vecka är dom klara. Det blir skitbra!
 
 
 

Pelle
01 January, kl. 18:16 | Blogg;

Det är intressant att följa renoveringen av ditt kök! Lägg gärna upp mer bilder under resans gång.

Pelle den makalöse

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE