Ny vecka igen.

Då var det måndag igen. Jag är ganska seg för jag har ju haft mycket jobb i helgen. Nattjobb och stormen Egon drog ju fram i lördags så man fick ducka och ha lite mer uppsikt än normalt liksom. Igår jobbade jag också och nu ska man snart ut i spörregn. Det är bara att ta tag i arbete igen. Ledig blir jag först i morgon. 
 
Allt är nu klart  i köket för att jag ska kunna börja riva den gamla skiten nu. Om några dagar kommer det nya köket och jag hoppas att jag har plats att ställa det någonstans här hemma. Om köket bara är rivet och det nya golvet läggs före de nya köket kommer så är det ju inga problem, men annars blir det trångt här hemma. Allt nytt som kommer måste ju stå någonstans jag har ju inte överdrivet med plats i min bostad om man säger så. 
 
Nu ska jag fixa mig för lite jobb. Äta något får jag ju också göra. När jag nu lever utan kök så får jag äta allt ute. Det går liksom inte att förvara någon mat hemma.  Jag får ta mig upp tidigt och inte sova bort dagarna. I ca två veckor nu så  blir de mycket fokus kring hur jag ska lösa min vardag och hur jag ska greja med köket. 
 
Ha en trevlig dag!
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE