2015 01 06

Då var denna dagen över också!
 
Jag gör inte så mycket. Men dagarna rulllar ju på ändå. Idag har jag röjt lite i hallen. Jag vill göra plats där för det kommer ju snart bli en del bärande och springade igenom hallen. Fram och tillbaka när köksrenoveringen drar igång! Annars har jag idag sovit, läst och kollat på tv. Något annat ägnar jag mig inte åt när jag är ledig. Jag är ju ganska mycke ledig denna veckan.  Jag tänker inte så mycket nu i alla fall. Jag mår ju dåligt, men funderar inte så mycket på det. Jag har varken ork eller lust att bry mig. Jag vill bara ta det väldigt lugnt och leva i nuet. Jag tror stenhårt på att det är det bästa jag kan göra just nu när jag inte vet vad som är bäst för mig överhuvutaget.
 
Jag vet inte ens om jag orkar tycka att det ska bli roligt att få ett nytt kök snart. Så känns det just nu! Naturligtvis är det rätt att fixa detta nu, men egentligen så orkar jag ju inte med allt. Fast jag har ju inget att välja på. När jag beställde ett nytt kök och förberedde allt inför det som nu komma skall så var jag ju ganska taggad och peppad för denna grej. Men nu vet jag inte om jag tycker att detta är ska bli roligt heller. Men jag ska försöka tänka mer positivt. Nu är jag ju bara gnällig. bla bla liksom.. 
 
Hoppas ni har haft en bra trettondag jul. Nu ska jag lägga mig. Kanske läser jag lite eller så lyssnar jag bara på radio.
 

Lina
01 January, kl. 19:51 | Blogg;

Glöm inte att ta före- och efterbilder på köket!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE