2015 01 04

Då var denna veckan över också.
Idag har jag inte gjort nåt. Eller jag har sovit väldigt mycket. Först sov jag ju länge på morgonen och sen blev det mycket sova under eftermiddagen också. Jag lagade min egen middag.  Efter maten blir man ju trött och är man ledig och inte behöver bry sig om något så kändes det bäst att bara gå och lägga sig igen. 
 
Annars har jag idag börjat läsa på en bok. Jag tycker inte den är så bra men jag brukar ge en bok som jag har börjat på en chans i alla fall. Jag brukar läsa några kapitel under några dagar på rad innan jag bestämmer mig för om jag fortsätta läsa. Jag tvingar mig inte att läsa ut en bok om jag inte gillar den.
 
Lugn dag har jag alltså haft. Radion har typ varit på hela dagen. Flera program som jag lyssnade på idag var repriser. Lyssnar man för mycket på radio då när man vet att man har hör på något program som man vet med säkerhet att man har hört för några månader sedan? Jag lyssnar ju mycket på radio i alla fall. Är jag hemma så är ofta radion på. När jag jobbar har jag ju också ofta radion på. Jag har hittat många radioprogram som jag tycker väldigt mycket om och inte vill missa. Det är något med radio som jag gillar väldigt mycket. Ibland när jag tex lyssnar på programmet Vakna som sänds mitt i natten, både i P3 och P4 så känns det lite coolt att jag faktiskt har blivit intervjuad av hon som ibland pratar i det programmet, nämligen Elin Fredriksson. 
 
Ja, som ni som följer min blogg redan vet så mår jag inte så bra just nu. De jag känner vänder ju inte på en natt liksom. Jag har i alla fall bestämt mig för att jag bara ska försöka att liksom vila i den känslan jag just nu har. Jag måste nog sluta tänka och analysera för mycket kring hur jag mår och bara försöka att bara vara. Jag har nog trott för mycket på att allt kommer alltid att kännas hyffsat bra, eller väldigt bra. Jag har inte räknat med dessa känslor som jag nu känner och jag har ju haft ett ganska intesivt år (2014). Det kanske helt enkelt är så här det blir sen. Man har en intesiv period  och sen helt plötsligt blir det tomt och då hänger inte tankar och känslor riktigt med varandra. Det blir liksom bara kaos i kroppen. Frågan är hur man ska komma ur detta? Kommer det att kännas så här tills jag kommer in i nästa intensiva period, eller går det att vila sig ur det och bara försöka strunta i hur man känner sig just nu? 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE