Praktiskt eller bara snyggt?

 
 
 
Ända sedan köket blev klart så har jag funderat på vad nästa grej är. Jag vill ju fixa hela lägenheten och jag vet vad jag vill göra, fast jag ändrar mig hela tiden. Jag vet vad jag vill den ena sekunden, men sen ändrar jag mig och vill något annat den andra sekunden.  
 
Ibland vill jag köpa något för att det är jävligt snyggt. Det där kommer att passa fint i mitt hem tänker jag. Men sen funderar jag på om det är så praktikskt och då slår jag inte till på det som är snyggt.  Exempel:  Jag har en jättebra byrå i hallen. Den är praktikst eftersom man kan förvara mycket saker i den. Den är inte snygg. Kanske beror det på att den är typ 100 år gammal eller nåt. För ett tag sedan hittade jag ett jättefint bord som jag kände direkt att jag ville ha. Snyggt var det, och det skulle passa hur bra som helst i min hall (när jag får den renoverad och så). Men sen funderar man på det praktiska. Min byrå är bättre för i den kan jag förvara mer saker. Därför känns det fel att slänga byrån för att jag har hittat en snyggt bord, men jag vill gärna ha bordet. Vad ska man välja? Snyggt eller praktiskt. 
 
Sådär funderar jag med allt. Jag har hittat en snygg säng, men va fan. Jag har ju en säng som är skitbra, men inte snygg. Ska jag bli 100% nöjd med mitt hem som är min dröm så tror jag att jag måste slänga ut min nuvarnde säng och köpa den skitsnygga som jag har hittat. Jag tror att jag vill ha den, men jag är inte säker. Dessutom känns det onödigt att slänga ut min nuvarande säng. Det var inte länge sedan jag köpte den och det enda felet är ju att jag har hittat en säng som ser snyggare ut. Ska jag skruva ner den, åka till tipppen och slänga den eller sälja den bara för att allt ska vara så perfekt i min dröm typ??? Jag vet inte nåt och jag orkar heller inte bry mig just nu. Jag får vända och vrida ett tag på allt. Praktiskt eller bara snygg? Båda delarna helst Jag tänker så det snurrar som vanligt. Öhhh... någon dag får jag väl ordning så jag blir 100% nöjd.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE