Man kan ju inte spela pingis själv.

 
Jag skulle träna pingis ikväll tänkte jag. Jag var intsälld på att köra ett riktigt bra pass. Jag har ju känt den senaste tiden att jag har varit i bra form. 
 
Tyvärr så var det ingen annan av mina träningskompisar som hade tänkt att träna idag. Pingis är ju en sådan sport som du behöver ha någon att träna med, annars kan du ju liksom inte träna. Det är väl en nackdel med pingisen. Du kan inte alltid bestämma själv när du ska träna. Du måste anpassa din pingis lite till när andra kan träna med dig.
 
Jag kom ner till pingishallen, men ingen var där. Det var däremot en massa små knattar som var där och tränade. Under alla år som jag har spelat pingis så har jag naturligtvis varit med om att det bara är jag som kommer till pingishallen för att träna. Det har hänt ibland. Hade detta hänt när jag höll på som mest med pingisen för några år sen då hade jag antagligen tagit fram en säck med 300 bollar och ställt mig och tränat servar vid något av alla bord som finns i pingishallen. Servar kan man ju träna på helt ensam. Man kan ju också ta sig till gymmet och köra övningar som är bra att köra när man är pingisspelare. Man kan ju även ta en löprunda så är man en hårt satsande pingisspelare så kan man inte alltid skylla ifrån sig på att inga andra tränar och därför blir det ingen träning alls. En hel del kan man ju göra på egen hand, men spela pingis är svårt att spela själv.
 
 
Idag satsar jag väl inte så mycket på min pingis. Jag tar liksom inte fram säcken och står och tränar servar med 300 bollar eftersom jag idag vet att jag måste plocka upp alla själv efteråt :) Men istället för att bara gå hem idag utan att göra någon nytta så  ställde mig istället och lira lite med några av småknattarna. Det ger kanske inte mig så mycket, men det är ju värt mycket för en nybörjare. Jag ger dom något råd och dom får känna lite hur det känns att returnera hårt skruvade bollar. Dom kan ju också fråga lite. Jag sitter ju inne med en hel del kunskap om pingis som jag har samlat på mig under alla år. Är någon intresserad så lär jag gärna ut vad jag kan eller bara finns där för spelare som tex vill bolla lite tankar som dom har om pingis. 
 
Som sagt: Istället för att bara gå hem så kan jag ju ge lite av den tiden som jag hade tänkt att träna själv till någon annan. Jag märkte att det uppskattades hos dom små knattarna. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE