Ändrar mig hela tiden.

Nu sitter man här framför bakom dataskärmen och bloggar igen. Söndagen har passerat och måndag har det blivit. Har sovit mest under söndagen. Har vänt på dygent liksom.  Det beror på att jag var ute lite under natten mellan lördag och söndag. Lite party som var ganska lugnt, men det blev många vakna timmar innan jag kom i säng på söndag morgon.
 
Jag har grubblar just nu över det gamla vanliga. Vad är nästa grej efter att jag nu har fått ordning på köket? De finns några olika grejer som jag funderar på. Allt de vill jag fixa. Jag tror också att de är möjligt att fixa, men jag kan naturligtvis inte fixa allt på en och samma gång. Jag vet inte vad jag vill egentligen. 
 
Jag måste först få klart för mig vad jag vill. Nu kan jag grubbla över en sak, betsämmer mig för vad jag vill, men så ändrar jag mig "femtioelva" gånger och då stannar ju allt vid att jag bara tänker och inget mer. Jag tar liksom inte ett beslut och kör vidare.
 
Man behöver ju inte göra så mycket heller. Jag kan ju bara vara ett tag. Det är inget fel med det. Men eftersom jag tänker så mycket på tex mer renoveringen, prylar att köpa eller bara få göra något som ger mig en upplevelse ett coolt minne för livet så bör jag nog ta något beslut och bestämma mig för vad jag vill och sen bara köra på det. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE