Vad händer år 2016?

 Här sitter man hemma på årets sista dag och bloggar lite. Skönt att man är ledig idag. Jag funderar över hur detta året har varit, fast i detta inlägg kommer jag mest att blicka framåt och fundera mycket över vad som kanske kommer att  hända under år 2016. Senare under denna dagen kommer jag att blicka bakåt. Typ varannan timme kommer det inlägg där jag funderar över livet år 2015, men i detta inlägget funderar jag nog mer över hur livet kommer att bli under 2016.
 
 
Jag har några saker på gång  som jag tror kommer att bli riktigt nice nästa år. Fast egentligen vill jag inte fundera över detta nu. Jag märker att jag ändrar mig väldigt fort. Om jag tänker på något nu som jag tex ska göra i februari så kan jag lätt innan februari hinna ändra mig minst 18 gånger. Så det är bättre att bara tänka och leva i nuet. Vad är viktigt just nu???  Ett tag kändes det viktigt att få renoverat mitt hem. Nu känns det inte alls viktigt längre. Jag väntat ganska länge på att de hanverkare som jag har bett om hjälp ska höra av sig, men det har dom inte gjort. Jag tror nog att dom kommer att göra det, men jag vet inte om jag är så sugen längre på att fixa mitt hem. Jag har liksom ändrat mig, fast jag tror ändå att jag vill fixa detta. Men ingeting med renoveringen känns viktigt längre och på ett sätt är det en rätt skön känsla. Jag har ju stundtals känt att jag bara måste renovera mitt hem, men den känsla av att det måste hända har liksom bara försvunnit. De finns så mycke annat som känns viktigare och då prioriterar jag hellre de nästa år.  
 
Att jag skulle göra någon resa har också varit något som jag i år länge gick och tänkte på, men nu är det också en grej som inte känns viktig längre. De finns mycket jag vill göra och man kan inte göra allt. Jag prioriterar sånt som känns viktigt just nu. Jag vet att jag ändrar mig hela tiden så det bästa jag kan göra är att leva i nuet.
 
Jag kan vara ärligt och säga att jag inte exakt vet vad jag vill med nästa år. Besämmer jag något nu så ändrar jag mig bara så det är ju helt meningslöst för min del att ha några framtidsplaner.  Men det är väl också därför som jag tror att nästa år blir riktigt nice. Jag kommer att leva i nuet fånga dagen och säkert göra mycket av sånt som jag gillar. Varför skulle jag göra något annat. DO WHAT YOU LOVE, AND DO IT OFTEN liksom.. 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE