Tredje advent

 
 
Vad roligt det är att gå promenader nu. Jag vill nu bara gå och lägga mig så det snart kan bli morgon så jag kan gå ut på en morgonpromenad. Det är väl den där känslan av att man mår så bra av det som gör att man tycker detta är roligt. Sen är det ju också skönt att få komma ut och och bara gå utan att man ska göra något annat. Det är ju liskom inte lika roligt att gå till jobbet som det är att bara gå en runda för att man vill ha en bra hälsa. 
 
Jobbat har jag gjort  hela helgen. Det nya schemat började jag köra på idag, fast mina söndagstjänst komer att vara detsamma som tidigare. man kan säga att det nya shcemat börjar imorgon för min del. Det ska bli så skönt att nu få köra på något annat, även om det är ungefär samma tider så gilar jag mitt nya schema bättre. Eftersom jag sitter och kör 40-45 timmar i veckan så blir ju varenda liten förändring väldigt märkbar för mig. I två veckor har jag längtat efter detta. Nu kör vi på det nya!! Massor av detaljer på jobbet har blivit så mycket bättre nu. Yes!!
 
 
 
Bra avslut på denna helgen eftersom jag känner massor av positiv energi. Jag känner mig pepp på att jobba och jag känner mig taggad på att gå massor av promenader. Jag har det julfint och mysigt i mitt kök och jag mår väldigt bra. 
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE