Som jag tidigare har sagt...

Jag får inte så mycket gjort om dagarna nu, men jag bryr mig inte så mycket heller. Jag vill inte göra så mycket just nu. December blir nog för mig lätt en månad där jag mest funderar på hur året har varit och hur man vill att nästa år ska bli. Det snurrar mest i huvudet på mig just nu och jag vet varken ut eller in. Det bästa jag kan göra är väl att tagga ner lite. Jag vet att jag har mycket jobb denna veckan i alla fall och som jag har sagt tidigare så är denna veckan ganska tuff, men....det blir ju bättre på måndag nästa vecka, och ett helt år framåt (som jag har sagt förut) 
 
Jag sov ganska länge på morgonen idag,  men jag lyckades i alla fall att ändå pressa in en promenad på 30 minuter innan kag skulle ta tag i dagens arbete.
 
 
 
Det är bra att jag har sänkt kraven från minst en timmes rörelse eller träning om dagen och istället har en  halvtimme om dagen som målsättning. Det gör att man nästa aldrig kan säga att man inte hinner ta sig ut pga att man inte har tid. Jag har heller inga problem att motivera mig varje dag. I alla fall inte till promenader. Just nu känns det bara roligt att vara ute och gå. Dessutom snubblade jag över en artikel i Svenska Dagbladet idag som handlade om faran i att inte motionera tillräckligt.
 
http://www.svd.se/var-tionde-dor-av-motionsbrist
 
 Det är alltid bra att läsa lite sånt här ibland så att man liksom förstår vilka risker man utsätter sig för om man inte ser till att röra tillräckligt mycket på sig. Tänker man på vad som tex står i denna artikel så vill man inte sitta stilla för mycket sen.
 
I artikeln tog man bla upp att många holländare är väldigt bra på att röra på sig tillräckligt. Det förklaras säkert med att många människor i Holland har en viss förkärlek till cykling. Var det något jag såg när jag besökte Amsterdam 2011 så var det alla dessa cyklar som typ var överallt. Man kan ju fundera på hur dom klarar av att hitta just sin egen cykel när dom ska ut och cykla. Det finns ju några att välja på i Amsterdam i alla fall. Det kan man lugnt säga.
 
Här är två bilder som jag tog när jag besökte Amsterdam år 2011.
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE