Måndag ❤️

 
 Man skulle vara en lyktstolpe som denna. Tänk att bara kunna här och lysa om kvällarna och titta ut över havet om dagarna. Det vore nog ganska bekymmerfritt i alla fall. Eller vad tror ni?
 
Det har varit en snurrig och ganska tuff dag. När jag vaknade i morse så fattade jag inte att det var morgon. Det är ju så mörkt ute under större delen av dagarna nu så snurrar det lite i huvudet så vet man ju ibland inte om det är natt eller dag. När jag vaknade så trodde jag att det var mitt i natten och jag var inte säker på om jag hade somnat sen jag gick och la mig eller om det var så att jag hade sovit och det var tidig morgon. Det var i alla fall tidig morgon. Det kom jag på efter att jag hade somnat om och vaknat vild halvniotiden. jag blev lite mörkrädd för mig själv när jag inte vet om jag har sovit eller varit vaken, samtidigt som jag inte vet om det är natt eller förmiddag.
 
Promenad gick ganska lätt, men jobbet blev tufft till att börja med i alla fall. Rätt in i rusningstrafik och mycket folk på bussen. Efter halva passet var det lugnt, men hälften så jobbigt kändes tufft nog idag.  Jag vill liksom börja på mitt nya schema nu och sen vill jag ha min julledighet. Det är ca en vecka kvar till schemabytet och ca 2 veckor kvar tills jag får skön julledighet. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE