Månad för månad - 2015

Januari
Jag blev 100% nöjd med köksrenoveringen. Att jag i någon vecka fick leva utan kylskåp och på en byggarbetsplats gjorde mig ingenting. Innan hantverkarna kom så tänkte jag: Hur fan ska man kunna bo här under tiden? Men det gick ju bra och när allt var klart så bara jag älskade mitt nya kök och kände evig längtan till nästa renoveringsprojekt.
 
 
 
Februari
Nytt kök och städat och fint  fick jag också. Jag hade ett helvete med allt byggdamm som rök in överallt, men jag kände att jag fick rent tillslut och jag lagde helt plötsligt riktigt god mat. 
 
Jag träffade roliga tjejer, drack skumpa och levde gott för stunden. Jag fortsatte sen att laga mat, men efter ett tag så kände jag  att det där med att laga sin mat själv var ju ganska meningslöst. Men jag hade nytt kök  i alla fall som jag var jättenöjd med.  Jag jobbade på med busskörningen och blev helt slut.
 
  
Mars
Det blev många promenader under denna månaden. Vad jag minns så var väl snön borta sen länge och vårkänslorna kom väl här någonstans.  Jag tog bort min Dannebloggen-sida på Facebook (vem bryr sig) kollade in lite mer brudar, drack mer skumpa, körde planking och kände en evig längtan till sommaren.
 
 
 
 
 
April
Detta blev någon "mellanmjölksmånad". Jag gjorde inte mycket. Jag jobbade på och gick mina promenader. Jag vann en äggjakt och längtade efter sommaren. 
 
 
Maj
Jag fortsatte gå mina promenader och jobbade på i det gröna. Jag stressade hem för att hinna se Kung Fury och fick blommor av någon snäll människa och sen tänkte jag att snart är det ju sommar. 
 
 
 
 
 
Juni
Nu var det sommar och kortbyxorna åkte på. Jag körde löprundor på flera kilometer. Jag ramlade och slog mig och för det fick jag uppsöka sjukhus. Jag skar mig i fingret och satte på ett plåster. Jag putsade mina glasögon och kollade på ett bröllop. Jag lyssnade på Clara Henrys Sommarprat i P1 och unnade mig något i icke liten storlek som bubblade och efter det funderade jag på "om det är så här det känns att komma hem".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Juli
Fick min semester och tanken var väl att göra något vettigt med den. Jag satt i massagestolen och käkade vindruvor. Jag gick ut och kollade in Ostindienfararen.  Jag blev varnad för hundskit och igelkottar och tänkte mycket på hur skönt livet kan vara när man har semester.
 
 
 
 
Augusti
Fortfarande semester!! Skrivandet på min självbiografi började gå på högvarv och det va bara jag som höll i pennan (eller satt vid tangentbordet). Semestern tog slut och jag började jobba igen. Dessutom började pingissäsongen. Jag klippte mig och funderade på vart min semester och mitt HÅR egentligen tog vägen. 
 
 
 
 
 
September
Längtar redan till nästa semester. Jag "taggde" upp till Stockholm för att bla fixa semesterpengar och jag lyckades också med det.  Men jag tog ändå ingen semester utan jag fortsatte bara att jobba på  och längta till nästa sommar och semester. 
 
 
 
 Oktober
Jag går höstpromenader. Ser söt ut i en  t-shirt med BATMAN. Jag funderar lite på hur jag skulle se ut om jag var en kvinna och sen tar man en SELFIE där man struntar i hur man ser ut i håret.
 
 
November
Kylan kommer och då bestämmer jag mig för att jag ska ha ett mer rörligt liv med fler promenader ute. Man borde ju ha kommit på det tidigare när det var sommar och sol liksom.  Jag får i alla fall ett mer rörligt liv, fryser och drömmer om sommar och sol. Dessutom tar man väl ännu en selfie.
 
 
December
Självfötroendet på topp. Jag skänker pengarna som jag tjänade i Stockholm till Musikhjälpen, blir ledig mycket runt jul, men får jobba som fan under nyårsveckan. Jag har ett mer rörligt liv och jag har fått ett nytt arbetschema som jag bara älskar. Jag känner att nästa år kan bli hur bra som helst, men man längtar till sommaren. Man har massor av planer  inför det nya året. Jag kommer att jobba på med allt möjligt,  tjäna mer pengar, träffa tjejer, ta fler selfies och skriva självbiografi på högsta växeln. Fast samtidigt vet man  att år 2016 säkert inte kommer att bli ett sånt år som man har drömt om att få. Men jag mår bra i alla fall.
 
 
 
 
 

Carl-Mikael
01 January, kl. 11:42 | Blogg;

Hej Danne! Vad fint ditt kök blev :) om det blir fler renoveringar under 2016 måste jag tipsa om http://www.junkbusters.se/ där kan du beställa så kallade big bags, vilket gör det lättare att få ihop vardagen under tiden man renoverar. God fortsättning!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE