Juldagen

Det kallas ju mellandagar nu. Idag kan man nog säga att jag har haft en mellandag, bokstavligt talat. Det har varit ganska chill liksom. Det är skönt att bara vara ledig i alla fall. Jag har funderat lite på ur det var vid den här tiden förra året. Jag minns faktsikt att det var betydlig kallare ute än vad det har varit idag och förra året så under dessa mellandagar så blev den snö som förr kvar. På annandag jul förra året så det faktsikt ut så här denan stan. 
 
Bild från annandagen 2014.
 
Vi får se om det kommer någon snö i mellandagarna. Jag är glad så länge det inte gör det, men tillslut så faller den väl och blir liggande liksom. 
 
Vad har man gjort mer idag?
 
Jag har skrivit massor på självbiografin. Jag skulle tro att det blir mindre jobb med den i morgon, och kanske även resten av helgen. Det tar ju på krafterna att skriva mycket. Det tror man inte, men så är det. Jag minns när jag började skriva på min självbiografi så orkade jag knappt en timme av skrivande innan jag fick vila för typ resten av dagen. Sen lärde jag mig att skriva några timmar mer innan jag behövde en paus. Nu kan jag sitta många timmar och allt känns just nu bara bra och som det också känns så skulle jag nog kunna sitta och skriva mycket i natt också.
 
Nu tror jag ändå att det kommer att ta emot rätt ordentlig nästa gång jag väljer att sätta mig  med självbiografin igen.  Man behöver dom där pausarna och ibland kanske man också behöver ta en paus på några dagar innan man orkar ta tag i det igen. När man skriver så mycket som jag har gjort idag så blir det en rejäl urladdning.  Men jag har blivit mycket bättre. När jag började orkade jag typ bara en timme ibland och idag har jag suttit typ 8 timmar under en och samma dag. Det får man ju ändå säga är en klar förbättring. Detta med skrivandet får ta den tid det tar och jag tror fortfarnade att jag ska orka skriva färdigt min historia om mitt liv. Mitt enda liv som jag någonsin har haft och det enda liv som jag någonsin kommer att få.
 
 
God fortsättning på er...
 

Britta
12 December, kl. 16:37 | Blogg;

Nej, inte mellandagar nu. Idag är det annandag jul, dvs fortfarande jul. Mellandagarna är de dagar som är mellan jul och nyår. Eftersom det fortfarande är jul har mellandagarna ej börjat.
Hoppas du har en bra jul.
Kram

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE