Inga symptom

Jag var uppe och skutta klockan 07:00 i morse. Hade en tid på sjukhuset Näl. 
 
 
Det finns inte så mycket att berätta egentligen. Jag träffade en doktor på Neurolmottagningen på Näl. Han frågade mig lite om jag hade några syptom och jag svarade bara att allt kändes normalt. Farbror doktorn gjorde en liten undersökning på mig. han frågade typ om jag kunde titta på hans finger, lyfta händerna och stå på ett ben. Han kolade om jag hade känsel i fingrar osv.. 
 
Det som händer nu är att jag kommer att få en ny kallelse för nya undersökningar för att man helt enkelt ska säkerhetställa en eller två gånger till at jag inte har några syptom. Jag hade inga syptom efter dagens undersökning. Det kjan jag ju vara helt säker på för farbror doktorn upprepade dessa ord (inga symptom) säkert 10 gånger på 5 min. Det känns ju skönt att dagens undersökning inte visar att jag har någon allvarlig sjukdom i kroppen.
 
 
Nu är det dags att ta sig til jobbet igen. Det är fredag och snart är det helg. Livet känns bra och just nu har jag inga symptom.
 
Ha en trevlig dag!
 
 

Stina
12 December, kl. 17:40 | Blogg;

Hej Danne!

Hade man hittat något avvikande på din hjärna på scilifes undersökningar eller vad var anledning till att du ska följas av neurolog?

Bästa hälsningar
Stina, neurosjuksköterska

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE