Fredag ❤️

 När jag vaknade i morse så var det nog fösrta gången på länge som ajg kände lite abstinens på att gå ut och röra på mig. Tidiagre har det liksom varit så att man har tänkt tanken att jag heller skiter i det. Fast motivationen har man ju alltid hittat ändå och sen har man bara tagit sig ut. 
 
 
Men idag ville jag mer än typ någonsin gå ut på en promenad. Man kände liksom att man bara måste komma ut ochröra på sig. Det var länge sedan jag kände så.  Det blev en promenad på över 11 km denna fredag. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det är ett ganska jobbigt varv det där för när man har kommit hälften så tänker man att det räcker. Men man kan ju liksom inte vända och gå tillbaka för det blir ju ändå lika långt att gå som om man fullföljer och tar den runda som man har tänkt från början. Det är också så att när man har kommit ungefär till hälften så är den vägen ganska tråkig att promenera på, och den är det i någon kilometer. Sen kommer man ur skogen och då känns det lite lättare att traska på igen.
 
Jag har gått detta varvet massor utav gånger. För några år sedan var det flera gånger i veckan. Kroppen får sig en ordentlig genomkörare på över milen och det är ju bra.
 
Idag klarade jag mig nästan ifrån regnet, men  när jag hade kommit ungfär till hälften (då jag var på den tråkiga vägen) då började det regna och sen kom det en skur av regn mot slutet av varvet också. Annars var höll det upp så jag slapp blev genomblöt i alla fall. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ha en trevlig helg!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE