Detta blir en bra vecka!

Hej!
 
Hoppas allt är bra med er. Med ,mig är det bara bra. Jag känner att detta blir en bra vecka. Jag känner mig hela tiden taggad för att gå ut och promenera. Jag gjort så nu på morgonen också. 
 
 
 
 
 
 
 Jag ska snart iväg och jobba och det kan ju inte ofta som man känner för att gå och jobba på en måndag. Oftast tänker man ju just att det är måndag och att en ny lång och tuff arbetsvecka börjar, öhh liksom. Men jag tror att för min del så känns det tvärtom. Jag är så glad att det nu är dags att köra på det nya schemat för nu slipper jag mycket av sånt som tidigare har känts jobbigt att kämpa med. I rvå veckor nu har jag längtat som fan till att få dra igång med det nya. Nu är det dags och det ska mycket till för att jag ska ändra inställning och inte gilla mitt nya arbetschema. 
 
Jag fortsätter att följa Musikhjälpen. När jag var ute och promenerade förut så lyssnade jag på hur Linnea och Kodjo spred glädje samtidigt som dom och många andra bidrar till att göra våran värld lite bättre. När jag sitter här hemma kollar jag på Musikhjälpen i teven.  Som sagt: Detta blir en bra vecka på av många olika anledningar.
 
 
 
Ha en bra dag!
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE