Andra advent-Helgen

 Har precis haft ett glöggparty. Hemma hos mig. En kompis var här och han hade med sig en flaska. Den var go. Jag tror alltid varje år att jag inte gillar glögg, men det gör jag ju. Tur att glöggmuggar är så små. Gillar man det inte så behöver man ju inte dricka så mycket. Och skulle man gilla det så är det ju bara att fylla på -om och om igen.
 
Helgen annars då? Pappersarbete, promenader och vardagligt trökgöra har jag ägnat mig åt. Pappersarbetet handlade bara om ekonomi. Promenaderna har varit tuffa i regnet och stormen. Man funderar ju tio gånger om man ska strunta i den dagliga promenaden, men sen tar man sig i kragen och går ut i alla fall. Jag blir kall och pisseblöt, men nu när jag sitter här så känner jag att det har varit värt varenda kilometer. Vardagliga "trökgörat" som tex städ och tvätt blir ju i alla fall lättare att ta tag i när man är ute och rör sig. 
 
Hoppas ni har haft en bra helg. Min har varit ganska lugn, men samtidigt väldigt "stormig". Och jag vet att jag gillar glögg. 
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE